Tacksam för att det känns rätt

Hemkommen från ett härligt pass yoga och redo för att sova. Fick dock så lust att skriva lite först. Fastän jag gillar mest att blogga genomtänkta och lite längre inlägg så gillar jag också att bara kika in och säga hej utan att egentligen ha så mycket att säga. Hoppas ni också gillar det.

Det jag mest vill dela med mig av ikväll är att jag idag fylldes av tacksamhet när jag efter yogalektionen stod och kollade ut över Helsingfors från femte våningens stora fönster. Tacksam för att jag, efter sju hela år i Sverige, känner att mitt beslut att flytta till Finland är så rätt. Jag älskade att bo i Sverige och skulle aldrig någonsin ta tillbaka alla år där, men just nu så som mitt liv ser ut, vill jag bo i Finland.

Det är ett stort steg att ta, att flytta tillbaka hem efter så många år någon annanstans. Ett steg som kan gå rätt, men som också kan kännas väldigt fel. Jag är så tacksam och glad för att det känts så rätt för mig och för att jag överhuvudtaget haft möjlighet att bo i dessa två fantastiska land. Tiden i Sverige utvecklade mig enormt mycket som person. Jag är så glad för allt jag lärt mig under mina år där. Jag är tacksam för att jag kunnat ta med visdomar jag lärt mig i Sverige hem hit till Finland. Visst saknar jag mina vänner i Sverige något helt enormt, men som tur kan man alltid hälsa på och det kommer jag även göra i höst vilket jag ser mycket fram emot. De var lite kvällstankar de, tänk vad ett härligt pass yoga kan skapa för känslor! Godnatt ❤️