Höga höjder alla borde prova på

Innan min kära kusin flyttade till Nya Zeeland i början av sommaren, var vi tillsammans och gjorde något väldigt roligt. Vi var nämligen till en höghöjdspark! Den vi besökte ligger vid Tali och heter Zippy. Jag har ju själv jobbat på en äventyrsbana så tänkte att detta skulle vara lite liknande men det vad det inte! Här fick man nämligen gå i sin egen takt och prova olika banor, vilket var superroligt. Man började med den lättaste, och fortsatte sedan med en som var lite svårare och efter några banor var man uppe i den svåraste. Några timmar flög fram i ett huj, och vi hade så otroligt roligt när vi hoppade mellan olika trästockar, gick på lina, åkte linbana, klättrade i nät och tog oss igenom alla möjliga sorters konstruktioner. Man fick verkligen prova på det mesta.

Jag rekommenderar verkligen alla att gå och prova på en höghöjdsbana om ni inte redan gjort det. Jag tänker åtminstone själv någongång gå pånytt! Att gå höghöjdsbana är både väldigt roligt samtidigt som det är väldigt bra "mod-träning" i en trygg miljö. Du kan jobba på din modighet och hela tiden utgå från din egna nivå och testa dina gränser steg för steg. Både jag o kusinen märkte hur vi blev mycket modigare under kvällens gång. I början vågade man inte riktigt släppa taget medans man på slutet verkligen utmanande sig själv. Ta på er bekväma träningskläder och bra skor samt handskar för man måste verkligen sträcka på sig till det yttersta ofta och då vill man inte ha några obekväma jeans som man inte kan röra sig fritt i.

Ett stort plus med kvällen var att det var fantastiskt bra stresshantering. Både jag och kusinen var rätt stressade när vi kom dit, men all stress rann av oss på en gång vi började med första banan. När vi var klara konstaterade Felle "Oj vad skönt, har inte stressa en enda gång för flytten under de senaste timmarna". Du måste nämligen ha fullt fokus och koncentrera dig till det yttersta så det finns inget rum för andra tankar. Boka in en kväll med en vän eller din partner och utmana er själva på höga höjders höjd!

Nu ska jag själv göra något helt annat, nämligen gå på yoga! Min favorit yogalärare drar passet idag så jag ser massor fram emot det. Ha en fin kväll allihopa ❤️