När inga ord är tillräckligt stora

Påvägen hem från en härlig kaffedejt med en fin vän nåddes jag av de hemska nyheterna från Åbo. Nyheter som får det att isa till i magen och som gör mig illamående. Nyheter som jag önskat att aldrig skulle behövts rapporteras om. Idag hade jag egentligen tänkt skriva om något annat men det känns bara fel. Idag vill jag bara sända mina djupaste tankar åt alla som mist någon de tycker om eller som just nu går igenom något fruktansvärt till följd av dagens händelser i Åbo. Jag sörjer med er.

Avslutande vill jag även påminna om vad polisen också sade, att vi inte ska spekulera och skapa falska rykten angående händelserna. Det bästa man kan göra just nu är att låta polisen göra sitt jobb i lugn o ro. Jag är så tacksam för varje polis som arbetar för fulla krafter för att trygga vårt samhälle. Tills vi inte vet något mer ska vi inte heller spekulera. Nu ska vi ta hand om varandra, hjälpa de som behöver hjälp och visa vårt stöd. Dela värme, dela vänlighet och kärlek ❤️ Vi hörs imorgon, kram på er!