Feedback för att utvecklas

Jag är tillbaka i Finland efter en resa som beskrivs bäst med fyra bokstäver m a g i . Tänkte dock pausa litegrann med inlägg om resan för att återgå lite till andra teman och kategorier här på bloggen. Har 500 bilder att gå igenom också så måste få lite tid att gå igenom dem först. Idag tänkte jag vi skulle prata lite om mina tankar kring hösten och denna blogg. Som jag ju skrivit om flera gånger bland annat HÄR, så drömmer jag om att kunna ta nästa steg med bloggen. Såhär på sensommaren har jag därför försökt fundera lite mer kring vad som kan utvecklas, frågat andra och varit med på en feedbacktråd på Facebook.

Feedback tråden är en tråd i en grupp på FB där några bloggare gett feedback åt varandras bloggar. Jag tycker alltid att det är toppenbra med feedback, både positiv som negativ. Det gör att man verkligen kan utvecklas och även ser vilka områden som behöver utvecklas. Ibland kan det vara riktigt svårt att ta emot feedback och olika sorters kritik, något som jag lärt mig hantera på ett bra sätt via elitidrotten. Vägen dit har ändå inte varit helt simpel, tänkte att morgondagens livsstilsinlägg skulle handla om just detta: positiv och negativ kritik och hur man kan ta det. Hoppas ni tycker det verkar intressant!


Bilderna är tagna av Veronica. Tycker de blev riktigt härliga!

Det som jag har kommit fram till via tråden är att jag i framtiden tänker försöka strukturera upp det mer. Har fått feedback om att det ibland blir lite rörigt och att det inte finns någon tydlig struktur mellan livsstilsinlägg, matrecept och vardagsinlägg. Fick några kommentarer om att jag borde dra ner på vardagsinlägg men känner själv att jag hellre strukturerar upp det än att tar bort vardagsinläggen, eftersom jag själv tycker om att skriva och fota om min vardag. Samtidigt verkar ni som läser också gilla dem enligt statistiken, men om jag har fel får ni gärna hojta till! I framtiden kommer det bli mer struktur bland mina tre kategorier, vilket jag hoppas kommer göra skillnad :)

En feedback som jag tänkte spinna vidare på var den jag fick av Jennifer om att försöka lyfta fram mina populärare inlägg, recept och träningstips så att de är lättare att hitta till. Det är något jag tänkte fortsätta fixa med. Har ju börjat lite i sommar med mina recept sidor som ni kan hitta högst upp genom att trycka på fliken RECEPT (här) (här) och (här). Något som Daniela brukar påminna och peppa mig om är att ha mera planering bakom när jag skriver inläggen. Att det inte blir så som det nu blir oftast för mig, att jag sätter mig ner och skriver när jag får en lucka. I framtiden vill jag ha en tydligare planering så att inläggen kommer upp i tid. Har Danielas bloggande som mitt mål haha, den tjejen publicerar inläggen nästan exakt samma tid varje dag. Det ni.

Hur som helst, har jag mycket planer för denna blogg som jag hoppas ni kommer märka av! Kommer bli tufft att fixa både heltidsstudier, deltidsjobb och bloggen men jag tror det kommer fixa sig riktigt bra bara jag strukturerar upp det lite. Nu frågar jag er igen! Har ni önskemål på inlägg? Kommentera gärna i såfall <3