Franska croissanter och vita stenar

Idag började vi dagen med att dra på oss badkläder, gå ner till ett lokalt bageri och så köpte vi med oss frukost och gick ner till stranden. Så satt vi flera timmar på stranden, åt frukost och drack kaffe. Fick äntligen smaka på riktiga franska croissanter och de smakade precis så bra som jag hade tänkt mig! Vi badade även i havet och det var så skönt. Efter stranden duschade vi av oss saltvattnet och därefter fixade vi oss klara för Monaco.

Nu har vi precis kommit fram till Monaco, tåget tog bara 20 minuter från Nice så det var verkligen inte lång väg. Nu ska vi se vad Monaco har att erbjuda. Fick en önskan om att skriva ihop en liten Nice-guide eftersom många av er verkar vara påväg hitåt, ska försöka bli klar med den nästa vecka. Blir ju rätt mycket vardagsinlägg nu i och med resan, men hoppas ni tycker det är okej och kul att läsa om :)  Nu ska vi utforska Monaco, jag är så taggad!