Strandpromenad och turkost hav

Godkväll! Tänkte att jag skulle kika in ännu en gång ikväll och uppdatera er lite. Hoppas ni gillade kantarellpajen förresten, tycker själv den är så magiskt god!

Just nu är vi påväg till stan för att äta en sen middag. Vi har haft en helt fantastiskt dag. Vi har gått massor, enligt Änäs telefon hela 14 km! Inte så illa va? Vi har rört oss omkring i Nice, gått på strandpromenaden, förundrats över hur fantastiskt vackert och turkost hav det är här, strosat runt i gamla stan, imponerats över mäktiga byggnader så som Ryska Kyrkan osv. Detta har även varit min enda semesterdag för hela denna sommar så jag har verkligen försökt njuta till max.

Imorgon tänkte vi börja morgonen med ett morgondopp och kring lunch ska vi ta tåget till.... Monaco!! Ser så mycket fram emot att åka dit! Nu ska jag sluta skriva, kram på er ❤️