Godkväll från Nice

Godkväll från Nice! Vi har nu kommit fram till vårt hotell och fått vårt rum. Resan hit har gått väldigt smidigt och bra. Jag var ju på jobb ännu på förmiddagen, kom sedan hem och snabbt fixade det sista innan det var dags att åka mot flygfältet.

Den bussen jag hade tänkt ta var väldigt sen, vilket innebar att jag blev sen till tåget till flygfältet. Fick därför springa mellan Kampen och Järnvägsstationen. Inte så mysigt att springa i strålande solsken med alla väskor och dessutom nya skor haha. Hann som tur med tåget men var helt slut efter min lilla springtur.

På tåget mötte jag upp Johanna och så kom vi i lugn o ro fram till flygfältet. Så smidigt när det nu går tåg till Helsingfors-Vanda flygplats, fattar inte varför de inte kunnat bygga den tidigare. Underlättar verkligen rejält! Det var rätt länge sedan som vi sågs senast med Johanna så vi tog oss en kaffe och satt och pratade igenom senaste tiden tills vi väntade på flyget. Vi lyckades knipa de sista lite billigare biljetterna på ett direktflyg till Nice, så vi hade verkligen tur med biljetterna.

Nu har vi fräschat upp oss lite och väntar just nu på Malin & Zacke att de också ska komma hit till Nice och sedan går vi ut o äter middag. Ska bli kul och se om det finns mycket vegetariskt på matlistorna. Är så otroligt glad att vara här! Har drömt om att komma tillbaka hit sedan vi körde igenom här en gång när jag var liten, vilket jag knappt kommer ihåg något av.

Nu är jag äntligen här och ska verkligen ta ut allt vad jag kan av denna resa. Fantastiskt resesällskap har jag ju också vilket ju gör allt ännu bättre. Vi har hunnit promenera runt redan lite och det är såå fint här. Massor fina hus, mysiga restauranger, långa stränder och glittrande vatten. Nu ska vi gå ner och möta upp de andra. Hörs imorgon, kram!