Precis så som det ska vara

Hoppsan! Igår hade jag en superdag vilket gjorde att jag helt enkelt inte hann blogga, vilket ju inte händer ofta! Det var veklingen fullt upp från morgon till kväll. Jobbade en hel dag, sen en snabb fika hos Fammo, promenad med Linus, lite fixande med Pappa och så bakade jag bröd tills det sa PLiNG vilket innebar att mina flickor stod vid min ytterdörr. Därefter fylldes lägenheten med nästan hela gänget, vilket är ovanligt. Vi kom inte på när vi sku ha varit så många senast. En del av oss har träffats rätt mycket senaste tiden, men igår var även några av tjejerna med som inte kunnat komma med på träffarna på flera år! Så häftigt ändå hur det känns som att allting är precis som förut när man till sist träffas. Vi funderade också på om vi någonsin kommer lyckas träffas allihopa. Det är verkligen galet hur olika tidtabeller och liv vi har just nu. Saken gör det ju inte lättare att vi just nu är väldigt utspridda då en av tjejerna till exempel bor i Nya Zeeland. Nåväl, det kommer nog en dag när vi kan hänga hela gänget igen.


Som ni kanske förstått i detta skede var gårdagskvällen otroligt lyckad. Ljudnivån var verkligen maxad när alla pratade konstant hehe. Det stör dock inte alls, tvärtom är det ju ett fantastiskt tecken att vi fortfarande efter att ha hängt ihop i över 10 (!) år har så mycket att prata om. Mycket prat och mycket skratt, precis som det ska vara. Ser fram emot att spendera många många år tillsammans med dessa tjejer.Vi brukar oftast köra lite knytkalas aktigt när vi träffas och denna gång hade vi verkligen perfekta kvällsmålet framdukat med olika tesorter, frukt, grönsaker, nybakt bröd och lite godsaker, mums.

Även underbara Celina var med och stal nog en hel del uppmärksamhet ;) Världens sötaste som satt riktigt snällt och tittade på oss när vi babblade på. Min kväll slutade med att hon somnade i min famn, så härligt. Väldigt fascinerande också hur barn klarar av att somna trots hög ljudnivå och ljust rum. Själv behöver man ju både ett tyst och mörkt rum för att kunna sova riktigt djupt, eller nä, vem lurar jag egentligen. Brukar ju somna typ varje gång jag sätter mig i en bil, om jag inte kör själv förstås. Kanske man inte var så kräsen ändå haha.

Det var lite om gårdagen. Ikväll ska jag cykla till stan och möta upp Veronica. Det blir en hel kväll tillsammans med middag och promenad längs havet (vadå romantiskt haha). Veronica nämnde också att middagen som ska bjudas är väldigt bloggvänlig så kameran får följa med. Ni lär ju märka imorgon om det stämde eller inte. Ska försöka packa ikväll också, för imorgon åker vi!!! Så kul! Ikväll ska ni förresten få ett recept på min favoritfrukost just nu, den måste ni prova. Kramar ❤️