När det råkar sig så bra

Ibland tror jag verkligen att vissa saker bara råkar ske på samma gång av en orsak. Som att det finns någon extra lite kraft som ser till att man har något, för att klara något annat. Linus är ju som sagt hos mig fram tills imorgon. Just idag behövde jag honom lite extra mycket. Idag på morgonen vaknade jag av att han stod på två ben och försökte väcka mig genom att krafsa lite mot min säng. Världens finaste sätt att vakna, med två förväntansfulla ögon och en svans som viftar i full fart. Måndag morgon blev plötsligt lite lättare. I övrigt har det varit en ganska tung dag för mig, och beslöt tills sist för att ställa in kvällens planer. Den där extra energin som jag alltid brukar ha, fanns helt enkelt inte där. Stora känslor och lite ord. Då finns det inget bättre än att ha sin fyrbenta vän som alltid är så glad. Snörde på mig skorna och gick på skogspromenad med pojken, han var så lycklig när han gick träffa många hundkompisar och springa omkring för sig själv. Även jag fick nytta av vår promenad. Verkligen bästa terapin för mig. Efter en timme kom vi tillbaka hem, lite lättare till mods än innan promenaden.

Ikväll hade jag egentligen tänkt städa och fixa lite inför imorgon när tjejerna kommer hem till mig på kvällsfika men har istället stått och lagat mat i timmar hehe. Behövdes lite matterapi också. Ser massor fram emot imorgon kväll, kommer bli så kul att få flickorna hit. Tror jobbdagen kommer gå fort också när man vet vad som väntar efter den. Nu ska vi gå en sista kvällsprommis innan det är dags att sova. Godnatt på er!