AfterSki Party

Gårdagen var otroligt lyckad. Vi hade fullt upp hela dagen med lekar och olika lekfulla tävlingar och så blev det middag och dans på stranden till småtimmarna. Temat var after-ski och värdarna hade verkligen gjort ett otroligt stort jobb med olika detaljer för att ge en skidortskänsla på området. Alla gäster hade också gått helt in för temat så vi fick oss många goda skratt åt olika sorters färggranna och lurviga outfits. Hade så roligt att jag totalt glömde bort att ta bilder, dessa två är de enda som jag lyckades åstadkomma. De beskriver dock inte kvällen överhuvudtaget haha. Men men. Än en gång har helgen swishat förbi och det är dags för en ny jobbvecka imorgon. Det blir dock en lite kortare arbetsvecka för min del eftersom vi ju åker till Frankrike på torsdag!

Nu har jag precis landat i soffan efter en dag på landet. Vi har bland annat bakat mycket bröd med mamma och tagit det väldigt lugnt. Inatt sover Linus hemma hos mig så det är mysigt. Vi måste ännu gå en kvällspromenad så ska försöka tajma in en tidpunkt när regnet inte öser ner. Han är inte så förtjust i ösregn om vi säger så haha. Nu ska jag käka lite kvällsmål, hörs imorgon!

PS. Såg precis att en av killarna på festen tagit en massa hejdundrande fina bilder, ska se om någon av dem kanske kan publiceras här senare i veckan!