Helsingfors levererar

Idag efter jobbet styrde jag kosan direkt mot Helsingfors för att möta upp min fina Veronica. Vi gick förbi Kafé Mutteri köpte med oss fika och så satt vi och bara njöt vid havet i flera timmar. Drack kaffe, åt mackor och glass. Pratade om livet, skojade och skrattade. Gick en promenad och satte oss vid en klippa och pratade lite till. Timmarna bara flög fram. Alltid lika roligt att umgås med denna tjej. Vi hade verkligen supertur för det har regnar hela dagen men precis när vi skulle träffas så sprack det upp och vi fick njuta av fint väder.

Helsingfors levererar verkligen magiska sommarkvällar just nu. Njuter så mycket. Gårdagens konsert var också väldigt lyckad. Hon är otroligt cool dendär SANNI. Nu kom jag precis fram till landet och ska äta en sen middag med mina föräldrar. Ville ändå kika in och säga hej och önska er en fin fredagskväll ❤️