Redan Augusti!

Alltså vet ni? Jag förstod först idag att vi påriktigt redan är inne på första veckan i Augusti! Kändes som att det fortfarande var Juli men idag när en kund sade dagens datum högt så fattade jag först att hjälp vi är redan i Augusti. Denna sommar har gått så otroligt fort. Dock ska man inte misströsta för det är ju ännu länge kvar av sommaren! Nu är det under en månad kvar tills jag börjar skolan och går ner i arbetstimmar. Har fått klart att jag får fortsätta jobba på mitt jobb fram till slutet av detta år ( jippiee!) så det känns superbra. Skönt att inte behöva söka nytt jobb också nu till hösten. Känns omöjligt att klara av hyra mm. med bara studiestöd så för min del känns det som ett måste att ha ett jobb vid sidan om studierna. Fler som känner likadant?


Bilden ovan tog jag igår när vi satt och drack te och åt choklad. I helgen ska Maria ha en stor fest på hennes sommarstuga som jag sett fram emot sedan typ i våras. Så roligt att den helgen äntligen är här. Igårkväll satt vi flera timmar på min balkong och njöt och pratade. Uppskattar verkligen min balkong massor. Fastän den är liten så ger den så mycket, verkligen som ett extra rum. Vet inte heller var jag skulle placera alla mina växter och örter, om jag inte hade balkongen så det är bra att det finns haha. Ni kan se en skymt av dem på bilden ovan. Som en liten trädgård.

I övrigt är det ju mycket som händer i Augusti, både skolan och så min Frankrike resa. Sedan har jag inplanerat roligt program nästan varje helg som jag ser massor fram emot. Sedan hoppas jag att jag äntligen skulle kunna berätta mer om ett projekt som jag skrev om lite i våras. Minns ni det som hade med mat och bloggen att göra? Har idag fått se lite mer om hur projektet kommer se ut och jag tror och hoppas att det kommer bli grymt! Som ni kanske märker händer det mycket just nu och jag hoppas alla ni som läser fortsätter hänga med även i höst, och hoppeligen blir vi ännu fler! Nu ska jag sluta babbla och ta tag i kvällens middag. Märker att jag hoppat lite från ämne till ämne i dehär inlägget, hoppas ni hängt med haha. Snart kommer Mixu hit, vi ska umgås och spela bordspel hela kvällen, blir underbart.