Bokat biljetter till ett av mina drömresemål!

Glad tisdag på er! Har precis slutat jobba och är helt slut i huvudet för tillfället. Massor på jobbet just nu så hjärnan får arbeta mycket! Just nu är jag påväg till Hagalunds centrum för att möta upp Cessi på en snabb kopp kaffe. Ikväll kommer Maria sedan hem till mig och så ska vi hänga hela kvällen. Lyxigt att få träffa två av sina bästa vänner under samma dag!

Tänkte att jag skulle berätta om en av de roliga sakerna som jag pratade om förra veckan som jag bokat in. Det är nämligen så att vi bokade lite spontant en resa med några av mina vänner. Var inställd på att bara vara i Finland hela sommaren men när de frågade så kunde jag inte hålla mig. Har ändå jobbat hela sommaren så känner att det blir kul med några dagars semester innan skolan börjar!

Vart ska vi åka då? Vi ska åka till ... NICE I FRANKRIKE! Vet inte om jag nämnt det tidigare här i bloggen men Nice har alltid varit ett dröm resmål för mig enda sedan jag var liten. Har alltid tänkt mig att kaffet och croissanterna där smakar magi. Vi får se om det stämmer eller inte haha. Bilden ovan är från min Greklandresa i maj. Känns som om det var superlänge sedan redan! Mycket har ändrat bara sedan dess och mera färg och vitiligofläckar har kommit fram under sommaren ;)

Men hörni! Nu vill jag ha era bästa tips! Vad får man inte missa i Nice? Bästa caféerna och restaurangerna? Tips på aktiviteter osv? Vi kommer vara där torsdag kväll- söndag dag så ingen lång resa men en hel del borde vi ändå hinna göra!