Restaurang Scola & Skärgårdsteater

Denna helg har flugit fram. Igår körde jag ut till landet igen och mötte upp mina föräldrar. Kan inte få nog av att vara här så valde att åka ut igår för att hinna vara här en stund i varje fall. På kvällen hade vi inplanerat att gå på Skärgårdsteatern som befann sig i Barösund denna helg. Innan det brukar mamma och pappa ha som tradition att gå på Barösunds fina restaurang Scola och denna gång fick jag hänga med! Scola är en fantastiskt fin restaurang som man hittar högst uppe på ett berg nära Barösunds hamn och färjfäste. Verkligen den perfekta platsen att ha en restaurang på. Namnet kommer från att byggnaden förut var skolan i Barösund.

Där åt vi sedan både huvudrätt och efterrätt innan det var dags att ta sig mot Walhalla där teatern skulle äga rum. Teatern var dock lite väl konstnärlig för min smak, fattade nämligen knappt något av den haha. Men riktig rolig var den ändå. Maten däremot var otroligt god, speciellt huvudrätten. Rekommenderar Scola åt alla! Värt att åka ända dit bara för maten och utsikten. Det är verkligen unikt att kunna sitta och äta högt uppe på ett berg med skärgården som utsikt. Även restaurangen i sig är väldigt vacker. Stort och varmt tips från mig!