Kvällar man minns

Hej kära ni. Hoppas ni haft en fantastisk helg. Det känns som att min började redan i torsdags fastän jag jobbade ännu på fredag. På torsdag firade vi ju Märta med parkhäng och Antti Tuiskus konsert och det var en så otroligt lyckas kväll. Tuisku levererade verkligen. En otrolig show och massa energi. Dansade som aldrig förr medan solen lyste för fullt. På bilden ovan ser ni mig, Märta, Cessi och Martina. Mina fina flickor som alltid får mig på så bra humör.

Det är verkligen något magisk med finska sommarkvällar, när man sitter länge ute vid havet och solen håller en varm. När godiset smakar lite extra gott och allt är lite vackrare än förut. Att få vråla till livemusik och dansa som att det inte finns en morgondag. Det är kvällar man minns länge. Kvällar när man inte tänkte på något annat än vad som hände just då, i den stunden.

Igår var också en sådan kväll som jag kommer minnas länge. Mötte upp ett gäng vänner. Någon tog fram en gitarr och så satt vi och spelade och sjöng. Åt snacks och pratade om livet. Om stora och små saker. Om saker som gör en ledsen och som får en att skratta. Plötsligt kom någon på att vi går ut på stan en sväng. Sagt och gjort. Där gick vi sedan och njöt av att kunna gå mitt i natten på stadens gator utan att frysa. Sommarkvällar alltså. Så fantastiskt underbara.