Fin kväll och överraskande konsert

Igår kväll var en himla bra kväll. Martina kom hem till mig och så lagade vi middag ihop. Innan det strosade vi lite runt i butiker. Jag hittade en fin kruka som passar perfekt hemma hos mig. Tycker det är så viktigt med fina detaljer hemma för att sätta en guldkant på känslan i rummet. Har dessutom otroligt mycket olika sorters växter, blommor och örter så det behövs en och annan kruka om vi säger så hehe. Kan visa den nya i något skede.

Till middag blev det blev en somrig rätt, som jag inte riktigt vet hur den ska beskrivas. En form av pytt i panna med potatis, morot, zucchini, torsk och färsk pesto. Riktigt god men kräver dock lite förbättring ännu för att kunna anses tillräckligt bra för att bli till ett recept som jag vill dela med mig av, men smaken var det absolut inget fel på! Till efterrätt lagade vi sedan en hallon & rabarberpaj med smuldeg ovanpå. Ska förbättra den också lite mer och så ska ni få ta del av en av de bästa efterrätterna man kan laga, om ni frågar mig.

Mätta i magen satte vi oss sedan med varsin kopp te och pratade tills klockan blev på tok för mycket. Idag var det lite svårt att ta sig upp på morgonen, men gårdagskvällen var så värt lite trötthet. Idag har jag varit på jobb och så försökt ta tag i en hel del saker här hemma. Från och med imorgon fram tills på söndag har jag rätt mycket program, så bestämde mig för att göra bort lite måsten idag så jag inte behöver stressa med dem i slutet av veckan.

Dock har jag inte bara gjort "måsten" idag, utan även bokat några riktigt roliga saker som jag kommer berätta mer om inom de kommande dagarna. Känner att jag behöver hitta på saker för att pigga upp mig själv lite och dessa saker kommer minst sagt pigga upp tillvaron rejält. På tal om roliga saker. Imorgon kväll ska vi fira Märta och det kommer minst sagt bli en uppiggande kväll. Vi ska nämligen först ha picknick utomhus (de lovar strålande fint väder!!) och på kvällen ska vi på Antti Tuiskus konsert! Hade någon sagt åt mig för bara två veckor sedan att jag skulle gå på Antti Tuiskus konsert så hade jag nog aldrig trott dem, men man slutar aldrig överraska sig själv! Hans musik är inte riktigt min favoritmusik men tycker man på något sätt lätt rycks med i alla hans låtar så det ä bra. Dessutom har jag hört att han har en fantastiskt bra show så jag är supertaggad. Tror det kommer bli en massa dansande och känner jag mig själv rätt så kommer jag sjunga med så mycket att jag tappar rösten. Åh, längtar tills imorgon. Att gå på konsert är verkligen ett av de bästa som finns!