En helg i skärgården

Jag har verkligen tagit ut allt jag kunnat av denna helg. Vill inte att helgen ska ta slut. Försöker förlänga den så mycket jag kan, genom att stanna kvar på landet fram tills tidigt imorgon. Vaknar hellre i tid och kör hem på morgonen än att jag åker hem ikväll. På något vis känns en söndag kväll här som så mycket mer, än vad den gör hemma. Det känns nästan som att tiden står stilla här, men på ett bra sätt. Man glömmer på något vis bort att det ens finns något som heter klocka. Istället går man på känsla, äter när man känner för det och gör precis vad man vill just precis den stunden.

Idag har vi gjort en sak som jag lovade mig själv att göra, nämligen plockat flera liter blåbär som nu ska frysas in och ätas i vinter. Känner jag mig själv dock så kommer jag hinna äta upp allt innan vintern ens närmar sig haha. I övrigt har vi ätit fantastisk god mat, solat, druckit många koppar kaffe och bara varit. Jag har väldigt tunga veckor bakom mig, så denna helg har verkligen varit behövlig för att orka kämpa vidare.


Nu har jag nyss kommit hem efter att ha hälsat på mina småkusiner. De har sommarstuga nära oss så vi hälsade på dem en stund nu ikväll. De är rätt mycket yngre än jag, och det är så kul att hänga med dem. Man ser sommaren och naturen så annorlunda när man får se på den genom barns ögon. Varenda sten och berg blir till en lekplats. Vi gick runt deras ö, upp och ner för varje stor sten och berg. Lovade att snart komma tillbaka. 

Nu ska vi avsluta dagen med en härlig bastu. Blir tidigt i säng så man orkar imorgon. I veckan har jag roliga planer, bland annat en stor picknick och konsert. Det ser jag mycket fram emot! Dags att gå, kram på er.