Lycklig med bebis i famnen

Igår var en dag som jag väntat ivrigt på länge, jag fick nämligen träffa Emmys nyfödda bebis. Världens sötaste lilla flicka som slukade mitt hjärta direkt. Så mysig och lugn som man inte kunde slita sig ifrån. Emmy har en treårig dotter och nu en fyra veckor gammal bebis och det är helt otroligt hur viktiga de små flickorna är för mig. Hela gårdagskvällen spenderade vi tillsammans med mitt tjejgäng (klick) hemma hos Emmy och hade det så bra som bara vi kan. Vi åt en god middag och avslutade med flera koppar te och kokosbollar.

Längtar redan så mycket tills jag får se både flickorna men även min väns barn pånytt. Det är verkligen något obeskrivligt fint när vänner får barn och man får vara en del av deras liv. Det är något man inte kan sätta ord på hur mycket det betyder <3 Blir helt varm i hjärtat av bara tanken. Tycker bilderna var så fina också som Jaffi tog. Dom kommer jag spara för alltid. Ha en fin fredagkväll allihopa! Stor kram.