Till dig

Godmorgon till dig, ja just dig som läser detta denna onsdag morgon. Jag vill påminna dig om något. Kom ihåg att du är fin precis som du är. Att du räcker till. Att du är unik, för det finns ingen som du. Kom ihåg att du räknas. Kom ihåg att du har rätt att säga till när någon gör dig illa eller behandlar dig orättvist. Kom också ihåg att behandla andra väl, så som du vill bli behandlad.

Kom ihåg att du varje dag möter människor med olika historier som format dem, var ödmjuk. Kom ihåg att det är mer än tillåtet att skratta och vara lycklig, men lika tillåtet att vara ledsen och gråta. Kom ihåg att ingen annan har rätt att bestämma över ditt liv, bara du själv. Var öppen mot nytt, våga hålla kvar vid det som är bra och släppa taget av det som inte är det. Våga testa dina gränser och göra något nytt. Tro på dig själv, på att du kan och om du inte kan, så att du kan lära dig. Ta dagen som den kommer. Skratta mycket och kom ihåg att du är värdefull ❤️

En pojke som också är unik och fantastiskt precis som han är ❤️