En stund vid havet

Idag på morgonen gjorde jag något jag inte gör ofta. Jag bestämde mig för att ta en stund och bara umgås med mig själv utan att kolla på serier, blogga eller göra något aktivt, utan bara vara. Jag kokade en kopp kaffe, hällde ner den i termos och så tog jag med mig Linus och gick en promenad till ett av mina favoritställen som ligger nära mitt hem. Där satt jag sedan och drack kaffe i lugn och ro, såg på havet som guppade och höll koll på Linus som gick omkring och bekantade sig med udden vi satt på. Det var en stund som jag njöt otroligt mycket av.

Jag är ingen person som älskar att vara flera dagar bara för mig själv. Jag kan tycka det är skönt ibland att vara ensam, men är ändå en väldigt social person och trivs bäst med sällskap. Ibland är det dock skönt att vara för sig själv, och så kändes det idag. Verkligen ett harmoniskt sätt att börja dagen på, fantastiskt vackert väder var det också. Tyckte molnen var så coola så jag passade på att fota lite. Panorama bilden ovan blev ändå rätt bra. Tycker ofta det är svårt att lyckas få bra panorama bilder men ibland så lyckas man ju helt okej. Imorgon ska vi gå på brunch, det ser jag mycket fram emot! Trevlig kväll allihopa, kram :)