Flyr vardagen

Idag efter jobbet körde jag raka vägen ut till Ingå där Pappa hämtade upp mig med båten och så körde vi ut till landet. Jag kände inte alls för att vara hemma, utan ville ta mig bort från vardagen för en stund. En stund blir det verkligen eftersom jag måste tidigt upp och jobba imorgon, fördelen med att endast ha en 40 minuters körväg till hamnen.

Har precis varit i bastun och nu väntar middag. Känner mig tusen gånger lugnare än för någon timme sedan. Här är också mycket bättre väder än det var hemma. Världens bästa ställe. Det känns nästan som att tiden står lite stilla när man är här. Man kopplar bort det "vanliga livet" och bara är. Senare ikväll ska jag gå igenom ett gäng bilder som jag sedan vill ha hjälp av er med imorgon. Mer om det senare, ha en fin kväll allihopa! Hörs imorgon ❤️