Våfflor & Bubbel

Vet ni vad som är lyx? Jo, när man kommer hem till en riktigt god vän efter en lång arbetsdag, och blir bjuden på en god middag och ett glas bubbel till det. Det mina vänner är lyx.

Idag firade vi att jag kommit in till Arcada och att Linn har semester, med en fantastiskt trevlig middag. Det blev som vanligt en massa prat om allt mellan himmel och jord. En kvällspromenad ännu på det och så var det dags för mig att ta bussen hem eftersom jag ska upp och jobba som vanligt. Måste säga att det kändes väldigt tråkigt att måsta åka hem, för vi hade det så trevligt tillsammans. Åh vad mycket jag tycker om min Linn. Hon är en vän som jag aldrig någonsin kunde tänka mig att leva utan. Vi har upplevt så galet mycket tillsammans, gjort så mycket roliga och även dumma saker, vuxit tillsammans och framförallt alltid haft varann, oavsett vilket livsskede vi varit i. Riktigt vänskap ❤️

Linn hade lagat våfflor med en massa gott pålägg, en riktigt somrig rätt. Om du vill prova denna maträtt så gör du en sats med våfflor och steker dem i ett våffeljärn. Servera sedan våfflorna med: handskalade räkor, rom, créme fraiche, hackad rödlök, rädisor, gurka och sallad. Rekommenderar verkligen att prova! Nästa gång är det min tur att bjuda, blir svårt att slå denna middag men jag får börja planera i tid hehe.