Middag med första kompis

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott. Jag bestämde mig för att gå tidigare från jobbet igår eftersom jag och Beni hade bestämt att vi skulle ha date-kväll. Linus har varit hos oss nu i veckan, så det kändes lite extra bra att sluta tidigare när jag både fick umgås med Beni och Linus. Det innebär dock att jag jobbar lite längre idag för att ta ikapp det jag borde gjort igår. Lyxigt ändå med ett så flexibelt jobb som möjliggör att själv kunna bestämma arbetstider lite enligt egna planer.

Idag åker jag in till stan direkt efter jobbet och möter upp min första kompis Linn. Vi har känt varandra sedan vi var små bebisar och hängt ihop sen dess. Bilden ovan är från 2016 eller 2015, mInns inte exakt. Tyckte vi såg så glada ut så den fick pryda dagens första inlägg. Märkte också hur mycket mitt hår vuxit sedan dess, kul! Linn frågade förra veckan om jag ville äta middag ihop idag, och det tackade jag såklart genast ja till. Bra motivation att jobba ordentligt idag när man sedan vet att det väntar roligt program ikväll. Ska bli spännande och se vad Linn hittar på för middag, eller så kanske det blir en klassiker dvs. Takeaway från Fafa's. Vi får se helt enkelt. Nu ska vi äta lunch med mina kollegor, hörs senare!