Jag ska börja studera!

Idag har jag glada nyheter att berätta åt er. Jag har egentligen vetat detta ett tag men eftersom jag int riktigt vågade lita på att det var sant (haha) måste jag först smälta det lite själv innan jag kunde skriva om det. Det är nämligen så att jag har kommit in till skolan som jag sökte!! Så glad och lättad att nu ha fixat en studieplats! I höst kommer jag börja studera på Arcadas nya linje medieanalys vilket även var mitt första val. Känns som en linje som kan passa mig väldigt bra samtidigt som jag tycker det är lite spännande när den är helt ny, så man vet inte alls vad man ska förvänta sig! Tidigare år har jag inte tyckt att någon linje verkat så intressant men när jag läste om denna så kände jag direkt att detta kan vara något för mig.

Plötsligt blev höstens planer väldigt mycket tydligare. Hade någon sagt åt mig för ett år sedan, att jag om ett år kommer börja studera, att jag kommer ha hittat ett superfint hem och ännu därtill, kommer leva ett rätt så vanligt liv för en 23-åring, som jag dessutom trivs med så otroligt mycket, så hade jag nog aldrig trott dem. Tänk vad mycket livet kan ändras! 😃

Nu ska jag iväg och möta upp ett gäng tjejer och njuta lite i solen, vi hörs imorgon! Kram ❤️