Lugn som en ko

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott. För min del blev det en lite kortare natt eftersom vi körde hem från Ekenäs idag på morgonen. Det var så härligt på Benis familjs sommarstuga så vi beslöt oss för att stanna lite längre än tänkt. Så nöjd över det beslutet, känns som man fick en extra ledig dag på något sätt.

Just nu försöker jag samla krafter för att gå på jobb. Vi kom fram för typ en timme sedan men fastnade här hemma en stund. Skönt att pausa lite innan jobbet. Idag har jag faktiskt inget speciellt planerat. Måste verkligen jobba med projektet som jag skrivit lite om, så kommer inte hinna med annat än jobb och det idag. Imorgon ska vi prova en ny restaurang här i Hagalund med min goda vän, det ser jag mycket fram emot.

Nu ska jag försöka göra mig klar och gå iväg. Känns ändå väldigt bra med en ny arbetsvecka. Känner att denna helg gett mig så mycket ny energi och bra känsla. Hur fin är inte förresten kossan på bilden? Så himla söt. Den stod och kliade sig mot trädet när vi gick förbi när vi var med Beni på promenad. En riktig livsnjutare så som jag. Dags att sluta, men först vill jag önska er en fantastisk dag och start på den nya veckan! 🌸