En guldhelg i solens sken

Nu har jag äntligen fått in alla bilder och gått igenom en del. Dessa bilder är från i fredags när vi firade midsommarafton. Det råkade sig så perfekt, att solen började stråla för full rulle precis när maten serverades. Innan det hade vi lekt olika sorters lekar. Allt från sångtävling till blindbock. När vi var klara med lekarna var det dags för middag. Som jag skrev blev det en midsommaraftons middag med solen som sällskap. Som ni kan se bjöds det på skärgårdsmat, mycket lax, skärgårdslimpa och nypotatis.

När huvudrätten var avklarad sökte vi oss ner till bryggan för att njuta av solnedgången. Någon vänlig själ kom på att vi skulle ta med efterrätten till bryggan vilket ju var toppen. Som jag skrev tidigare stod det en klassisk kladdkaka med färska jordgubbar och vaniljglass på menyn. Varmt kaffe med en skvätt mjölk till det, och den optimala desserten på bryggan var serverad. Där satt vi sedan flera timmar och njöt av bra musik och det goda sällskapet. Kvällen fortsatte sedan långt inpå små timmarna. Kameran fick dock vila någon timme tills solen gick upp. De bilderna får ni se i veckan. Avslutar med ett stort tack till mina fantastiska vänner för en underbar midsommar!

Hur var er midsommar? Hoppas ni fick god mat och soligt väder <3