Midsommardag på Mistö

Glad midsommardag kära vänner! Vi hade det fantastiskt fint igår. Först några timmar på tu man hand med Beni, badade bastu, åt lunch, fotade och hade det allmänt gott. Sedan anslöt vi oss till de andra. Det blev en härlig midsommar med gott sällskap, god mat och även en helt magisk solnedgång. Ännu vackrare än dagen innan. Jag har så mycket bilder att visa åt er men de får vänta till söndag när jag har tid att gå igenom alla.

Just nu står vi med Beni vid Sommaröstrand och väntar på att några vänner ska plocka upp oss med båt. Vi har ju hängt med mitt kompisgäng denna midsommar men nu ska vi över till Mistö och hälsa på Benis vänner. Perfekt när båda kompisgängerna råkar fira så nära varandra att vi kan umgås med båda. Nu kommer vi äta midsommardags lunch med Benis kompisar och så åker vi tillbaka till mitt gäng på kvällen. Idag regnar det men som tur gör det inte så mycket. Viktigast ändå att det var fint igår. Nu kommer båten som ska hämta oss, ha en fin dag allihopa 🌸