Min midsommar 2017

Igår kväll kom vi fram till Skåldö. Här, på detta underbara ställe ska vi fira midsommar med mina goda vänner och världens bästa kille. Kan ju verkligen inte bli bättre. Igår kväll var det en så fin solnedgång att jag sprang ner till bryggan och fotade lite. En sorts terapi för mig, att bara höra havet som kluckar och kamerans smattrande. Här på Skåldö brukar solnedgångarna alltid vara magiska, så även igår.

Att fira midsommar vi havet är för mig väldigt viktigt. Det känns på något sätt extra bra då. Jag är inte annars så noga med midsommar, har inte någon speciell tradition eller så. Men det viktigaste för mig är att den firas i skärgården med människor som jag mår bra med. Så är ju maten såklart också viktig men viktigast är ändå sällskapet. 

Idag sov vi ut, åt frukost med gänget och bara pratade och hade det gott. Just nu är vi med Beni på hans familjs sommarstuga som ligger ca. 15 minuter bort från stället där vi firar midsommar. Jag har en deadline på söndag med några bilder som ska till mitt hemliga projekt, så vi passar på att fota lite nu när vi väntar på att hela gänget ska ta sig hit till Skåldö. Tänkte bada traditionell midsommarbastu först så man är fräsch och fin på bilderna och även för ikväll. Ni kommer få se bilderna sen i framtiden, hoppas vi får till något bra idag. Jag känner mig alltid bekvämast när Beni fotar så därför passar vi på nu när vi hinner. Kan ge ett litet tips om projektet, det handlar om mat och bloggen. Spännandeeee!

När vi är klara här åker vi sedan tillbaka till gänget och börjar fira midsommar ordentligt. Det ryktas om ett magiskt fiskbord som kvällens meny. Jag har hand om desserten och det blir en klassisk kladdkaka med färska jordgubbar och glass. Precis så klassiskt som det ska vara på midsommar. Det ryktas även om att vi ska ha någon form av midsommar tävling under helgens gång. Tror det kommer bli riktigt kul. Vi är ett gäng på 16 personer så enligt mig ett perfekt antal, varken för många eller för få. Hoppas också att vi få se en lika fin solnedgång som igår, helt magisk. Nu ska jag sluta för idag men vill först önska er en fantastisk midsommar ❤️ Hoppas ni njuter och har det bra, oavsett hur ni väljer att fira midsommar. Och om du inte firar midsommar, så hoppas jag att du ändå får en fantastisk dag, kram från mig!