Citronträd & Midsommarplaner

Hej på er. Idag har det dröjt rätt länge för mig att skriva, men livet kom verkligen emellan idag. Idag har en nyhet nått och påverkat väldigt många, så även mig. Fastän man, så som i mitt fall, inte är anhörig eller nära så är det klart att man ändå påverkas och jag kände att jag behövde få pausa tankarna lite och har istället pratat ut tillsammans med en nära vän över telefon. Tänkte dock inte kommentera mer än såhär förutom att mina tankar går till alla anhöriga och så vill jag påminna om att det finns mycket hjälp att få om man vill prata med någon, bland annat HÄR.

Tänkte att vi går över till dagen och framförallt till mina midsommarplaner! Idag har jag jobbat en lång dag igen. Det blev ingen konsert eftersom vi inte fick några biljetter. Istället jobbade jag undan en hel del jobb och så har jag spenderat min kväll i soffan framför The good wife. Därefter ännu ett maratonsamtal på över två timmar med min saknade vän som bor i Stockholm, och vips blev klockan supermycket.

Jag är mästare på multitasking när det gäller att prata i telefon och göra något samtidigt, så under vårt timtals lång samtal hann jag både diska, plantera blommor och gå till matbutiken. Blomman ovan är ett citronträd som vi ursprungligen fått av våra vänner. De planterade några citronkärnor och provade om någon av "testerna" började gro och de visade sig att allihopa bestämde sig för att börja växa så då fick vi ett av dem. Tycker det är så fint samtidigt som det är spännande att följa med om det blir något, kanske vi i framtiden kan äta egna citroner. Det har vuxit massor sen den flyttade hem till oss så ser ju positivt ut hittills i varje fall. Hörde dock att det kan ta flera år innan det börjar komma några citroner så man får helt klart ha tålamod med denna.

Från blommor hoppar vi över till midsommarplaner. Denna midsommar spenderas, så som många andra midsomrar tillsammans med mitt kompisgäng. Detta år ska vi vara på Skåldö i Ekenäs. Vi blir ett hejdundrande härligt gäng som kommer spendera tre dagar tillsammans i skärgården. Nu hoppas jag på fint väder både för vårt midsommarfirande och också för att vi ska ta några bilder för ett stort kommande projekt som jag pysslat med här i hemlighet, hehe mer får ni veta i framtiden. Tror att denna helg kommer bli magi, jag kan åtminstone inte tänka mig en bättre midsommar än med vänner ute i skärgården. Kommer ta med mig både dator och kamera för att hålla er uppdaterade och även för att ha ett fint minne att se tillbaka till på vintern. Nu ska jag sova, godnatt <3