Tisdagsträning & Kvällsfika

Godkväll! Just nu är det en väldigt trött men glad tjej som skriver. Jag har gjort mig klar för att sova men ville ändå kika in här ännu och skriva av mig lite. Tycker det är så roligt att blogga, känns som om jag pratar med er fastän det går såhär över text.

Idag har jag haft en helt normal arbetsdag och därefter provade jag gymet som vi har på jobbet. Lyx att ha ett gym på jobbet så kan man gå ner dit direkt när man är klar för dagen. Gäller bara att planera lite innan så man har med mellanmål till jobbet för hungrig ska man inte träna! Hursomhelst var det roligt att gymma igen, känns som det var väldigt länge sedan jag var på gymet sist, har mest tränat utomhus och yoga. Märker att kroppen var lite ovan vid tyngder så jag tog det ganska lugnt och lät kroppen ta den tid den behövde.

Efter gymet kom min kära vän över till mig på kvällsfika. Vi kokade te, lagade mackor och även en liten efterrätt som blev supergod. Det blev en nyttig banan & hallonkaka som ni får recept på inom kort. Lite liknande som min choklad & banankaka (här). Snart får ni prova, måste bara skriva klart recept och kolla hur bilderna blev. Hursomhelst hade vi det toppen med min kompis. Verkligen perfekt att äta kvällsmål tillsammans, sedan kan man med ett extra gott humör göra sig klar för att sova.

Imorgon efter jobbet är min plan att möta upp några vänner och gå på Younghearteds konsert. Dock verkade det som biljetterna tagit slut och eftersom detta var en väldigt spontan idé, så har vi inte några biljetter. Får försöka lösa det på något vis för jag vill så gärna gå! Har länge vilja se dem live men har alltid haft något annat program när de spelat. OM du vet någon som inte vill ha sin biljett så snälla skriva åt mig, hade blivit sååå glad! Nu ska jag sova, godnatt kära ni <3