Var hittar man Helsingfors bästa kanelbullar?

Glad måndag! Jag har precis slutat jobbet och väntar just nu på både min pappa och kusin. Pappa ska hämta Linus som ska till landet imorgon. Just nu sitter jag och drömmer mig tillbaka till Helsingfors bästa kanelbullar. 

Som ni kanske minns, skrev jag igår att vi hade ätit, enligt mig, Helsingfors bästa kanelbullar. Tänkte att jag ju inte kan vara utan att tipsa åt er var ni hittar dem. Enligt mig har Café Carusel Helsingfors bästa kanelbullar! De är riktigt stora och maffiga och smakar sååå gott.

De är absolut inte hälsosamma men så värt varenda gram smör och socker. Ofta är det varma direkt från ugnen eftersom de går så snabbt åt, speciellt under helgerna. Om de inte är de så rekommenderar jag att be dem värma dem lite för extra god smak. Hett tips om ni är sugna på fika! Vilket café har de bästa kanelbullarna enligt dig?