Havsvindar och glada miner

Ibland är det himla härligt med dagar som du inte har något inplanerat utan bara kan göra det som du känner för just i stunden. En sådan dag hade jag igår. I helgen har match-racing VM för damer gått av stapeln här i Helsingfors och Beni har varit där och jobbat. Jag och Linus tog oss därför till stan för att följa med seglingen. Lurade även med mig min bror som nuförtiden också bor i Finland. Första gången på 7 år som vi bor i samma land.

Världens gladaste och finaste kille <3

När vi kom till Helsingfors mötte vi upp ett gäng kompisar vid Ärtholmen och åt lunch. Därefter spenderades en hel del timmar vid stranden och även någon timme ute till havs. Eftersom jag inte hade planerat att åkte ut till havs med Linus så hade jag ingen flytväst åt honom. Han är som tur väldigt van och lugn på båtar så det var ingen fara. Solen sken för fullt och det blåste en lätt vind vilket ju är det bästa tänkbara vädret när man är ute på havet. Jag njöt så otroligt mycket av att bara sitta i en båt och njuta av havsdoften, det fina sällskapet och av att det är sommar. Märker att jag njuter lite extra mycket av varje dag nu när jag får spendera så mycket tid med Beni <3 

Efter ett gäng timmar till havs avslutade jag och min bror med att ta en kvällsfika på caféet som levererar de bästa kanelbullarna i stan, om du frågar mig. Beni jobbade några timmar till och när han var klar åkte vi hem och åt middag. Båda var så trötta efter många timmar i solen så det blev en tidig kväll för oss. Väldigt skönt med en sådan lördag som omväxling. Nedan ett gäng bilder, visst är Helsingfors vackert när man kollar från havet?