Födelsedagsmiddag

Igår blev jag bjuden på middag av min underbara vän Veronica. Det var hennes present till mig när jag fyllde år. En fantastiskt bra present om du frågar mig.


Vem är Veronica då, kanske ni tänker. Veronica är min rätt nyfunna kompis, som jag lärde känna när jag jobbade på SU. Vi började snabbt kommer väldigt bra överens och har fortsatt hänga rätt ofta sedan jag slutade på SU. Vi har båda väldigt likadan humor vilket innebär att största delen av tiden som vi umgås går till att gapskratta. En underbar vän är vad hon är. Nu lite mer om vår middag!


Till huvudrätt bjöd Veronica på vietnamesiska vårrullar. Har ni ätit vietnamesiska vårrullar? Jag hade bara ätit det en gång tidigare och minns att jag inte var helt övertygad första gången vi åt det, men däremot tyckte jag det var supergott igår. Undrar om Veronica hade någon hemlig ingrediens eller något haha.

Till efterrätt bjöd hon på hemmagjord citronglass med varma hallon. Efter att vi ätit och pratat i flera timmar bestämde vi oss för att gå ner till havet, närmare bestämt till Ärtholmen. Där strosade vi runt längs med stranden samtidigt som solen gick ner. Hela området kring Brunnsparken och Ärtholmen hör verkligen till mina absoluta favoritplatser att hänga på under sommaren. Så vackert och härligt att sitta vid havet. Tycker även om att det är så mycket folk i rörelse där, känns som om det alltid är bra stämning. Det var min fredagskväll det! Imorgon får ni läsa mer om vad jag hittat på idag, det blev nämligen en spontan men väldigt trevlig dag idag. Hörs imorgon!