Den lugna veckan

Oj, redan fredag! Känns som veckan gått väldigt fort. Kan bero på vädret och på att jag har Linus hos mig igen. På något sätt känns det som att dagarna flyger fram när han är på besök. Kanske för att så mycket tid går åt till att gosa och gå ut med honom.

Den här veckan har helt klart varit en lugnare vecka för mig. Jag har känt ett tag att jag behöver en lite lugnare vecka och har därför försökt att inte planera in så mycket program utan istället har jag satsat på att ta det lugnt, vila upp mig och sköta bort vardagsärenden så som att storhandla. Har även träffat kompisar, bland annat hade vi ju tjejkväll hemma hos mig i måndags och så några korta kaffedejter. Förutom jobb har jag tränat och bara tagit det lugnt i solen.

Eftersom jag märkt hur gott denna lite lugnare vecka gjort för mig så bestämde jag mig för att fortsätta likadant under helgen. Ikväll är jag bjuden till min goda vän på middag som jag fick av henne i födelsedagspresent. Har sett massor fram emot denna middag så känns väldigt roligt att gå på den idag. I övrigt har jag inga andra stora planer denna helg förutom en prommis med en kompis och yoga med mamma. Första helgen på evigheter som inte är fullsatt med planer och fastän jag älskar att vara supersocial och hitta på en massa så känner jag att denna helg kommer vara underbar. Ibland måste man bara ta det lite lugnt och lyssna på kroppen. Balans kära vänner, det är viktigt <3