Drömmen om ett hus vid havet

Igår kände jag för att lufta tankarna lite och drog spontant ut och cyklade en halvtimme i lugn takt och bara njöt av den varma vinden och den otroligt vackra solnedgången. Dessa bilder är tagna vid havet som ligger ca. 3 minuter med cykel från mitt hem. Jag har ju alltid älskat havet, så som ni säkert vet i detta laget. Jag var tvungen att stanna och bara njuta en stund, för om något ger mig sinnesro så är det just denna syn. Jag lovar att jag kommer spendera många kvällar vid just denna strand. Älskar också att de byggt ut en liten bro till den lilla ön som ni ser till höger. Det blir som en egen liten ö som man kan besöka.

Efter brunchen igår satt jag och dagdrömde lite om att någongång i framtiden ha ett eget hus med en lika fin trädgård som Linn & Rasses. Mina föräldrar har också en fantastiskt vacker trädgård och jag tror att det är därför jag också drömmer om att ha det någon dag, när man vuxit upp vid en och vet vilket lycka det är som barn att få hjula och slå kullerbyttor på gräsmattan. Samtidigt drömmer jag om att kunna odla mina egna blommor och framförallt sallad och örter. Varför inte andra grönsaker när man ändå håller på hehe. Samtidigt drömmer jag ju också om att bo vid havet och så gärna nära Helsingfors. JA- ni hör, drömmarna är minst sagt stora hehe. Gäller bara att jobba för den drömmen så kanske det blir verklighet någon dag.

Nu kommer snart mina flickor hem till mig så ska vi ha en riktigt hederlig tjejkväll. Vi är ett gäng som hängt ihop sedan högstadiet och som nu har vuxit mycket sen dess, men fortfarande är vi lika goda vänner. Det om något är obeskrivligt fint, mina underbara flickor. Veckans livsstilsinlägg kommer imorgon. Maria kom över på en spontan middag efter båda slutat jobbet och hon råkade vara i Hagalund så vi åt middag tillsammans vilket var underbart. Därav har jag inte hunnit skriva inlägget men det blir nog precis lika bra om det kommer imorgon istället. Hoppas ni fått en fin start på den nya veckan. Kram från mig!