Drömmig brunch i Gula huset

Idag har jag varit på brunch hos Linn och Rasse, som alltså är Benis tvillingsyster och hennes fästman. Deras hus kallas Gula huset och är ett fint hus med en helt fantastiskt trädgård. Jag åkte dit lite tidigare för att kunna hjälpa till lite med förberedelser. Vid 12 kom sedan hela Benis släkt dit och så började brunchen. Maten var helt fantastiskt och allt var fixat så fint, så som ni säkert kan se på bilderna. Det råkade sig även att vädret verkligen var på topp så vi kunde alla sitta utomhus och äta i strålande solsken.

Här ser ni mig och Benis mamma och yngre syster. Tänk vad galet att jag bara känt dem ett år, känns som vi alltid känt varandra. Mycket händer verkligen bara på ett år när man funderar efter. Måste berätta lite om min kjol också, det är en kjol som jag fått av min Farmor som hon brukade använda för många år sedan. Jag har typ aldrig haft en vit kjol för att jag varit så säker på att jag genast smutsar ner den, men nu har denna blivit en stor favorit i min garderob, och hittills har jag hållit den ren och fin hehe.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, finns verkligen inget bättre sätt att spendera en söndag än med brunch och fantastiska människor. Idag tänkte jag faktiskt hålla mig kort med texten ( vilket typ aldrig händer hehe) och låta bilderna tala för sig själv. Stort tack till Linn & Rasse för en fantastiskt söndagsbrunch! <3

Denna melon&fetaost kombo har Benis familj introducerat mig till och det har blivit en stark favorit. Du skär bara upp bitar av vattenmelon, toppar med smulad fetaost och basilika och så är det klart. Fantastiskt god kombination, prova!

Grekisk yoghurt med granola, honung och blåbär blir aldrig fel samtidigt som det ser otroligt vacker ut!

Färska croissanter känns nästan som ett måste på brunchbordet, hur gott som helst.