Drömmer mig tillbaka

När det regnar ute och är ruskigt så drömmer jag mig tillbaka till min födelsedag och denna underbara stund när vi satt vid havet och åt födelsedagstårta och drack kaffe. Hoppas att denna sommars alla helger är lika soliga och fina hehe, vadå önsketänkande? Den tårtan som ni ser ovan är min absolut favorit tårta någonsin. Det är en mango cheesecake som min mamma gjort. Den är så fräsch och så fantastiskt god att jag aldrig vet hur jag ska klara av att sluta äta av tårtan haha. Denna har varit min favorit sedan jag var liten och kommer troligtvis alltid vara det.

Idag har jag jobbat helt normalt och nu ska vi snart iväg med Beni och spela badminton. Imorgon är det fredag och då jobbar jag igen som vanligt och så ska jag iväg och intervjua en person inför kommande artikel som jag ska skriva. Jag kom på att jag totalt glömt bort att berätta åt er om hur det gått att vara frilansande journalist. Tänkte skriva mer om det imorgon! Imorgon kväll är det sedan dags för Navigatorbalen, vilken jag ser mycket fram emot. Råkar sig att balen hålls rätt nära oss vilket alltid är skönt då man inte behöver åka buss mitt i natten.

Vill förresten tacka så mycket för alla positiva reaktioner jag fick på inlägget om våra tips för ett välfungerande långdistansförhållande. Kul att få positiv respons och att få höra lite om era historier. Har du missat inlägget hittar du det HÄR. Nu ska jag kolla igenom min garderob för att försöka hitta någon fin klänning för imorgon. Varför känns det alltid som att man inte har något att ha på sig när en fest närmar sig medan det känns som om man har hur mycket som helst då man inte har någon fest på kommande? Som tur ett riktigt mini problem. Nä hörni, nu snackar jag bara strunt, vi hörs!