Precis så fantastisk som jag tänkte mig

Kvällen tillsammans med Cessi blev precis så fantastiskt som jag hade förväntat mig. Cessi bor största delen av året i Vasa, men på sommaren bor hon i Helsingfors vilket innebär att jag kan träffa min bästa vän mycket oftare på sommaren. Det om något ska ni veta är lyx.

Vi möttes upp efter båda slutat jobbet, tog med oss mat och satt oss på några filtar i parken utanför mitt hus. Linus hängde också med och så satt vi där i parken på några filtar och njöt i solen. När solen inte värmde längre gick vi in och avslutade kvällen med en kopp te och choklad. Bättre än såhär kan knappast en onsdagkväll vara. Senaste dagarna har tagit rätt mycket på mina krafter, så kvällar som idag och igår gör verkligen så otroligt gott för mig. För mig funkar det verkligen inte alls att vara ensam och stänga in mig om jag går igenom något som känns lite jobbigt utan tvärtom mår jag tusentals gånger bättre av att umgås och ha roligt och bara få vara mitt glada jag. Gäller bara att göra det som känns bäst för en själv och det som får en att må bra. Jag mår bäst när jag får vara social, skratta och bara känna mig glad inifrån ut. Nu är jag så trött och ska börja göra mig klar för att sova. Hoppas ni haft en fin dag kära ni. Godnatt, kram!

Hederlig snapchat bild stulen från Cessis snapchat och så en bild på världens finaste sommarpojke <3