En fin vardag

Godmorgon 💗 Vet ni vad jag igår förstod? Att första gången i mitt liv lever jag en vanlig vardag. En vardag där jag jobbar heltid, umgås med vänner och familj, framförallt en vardag där jag inte konstant bor i en väska utan faktiskt sover hemma i min egen säng. En vardag där jag faktiskt kan umgås med vänner och familj ofta, därför att jag har tid. Det tycker jag är himla härligt.

En del av mig saknar att flänga runt från ställe till ställe men samtidigt tycker en del av mig att det är galet härligt att ha en trygg vardag där jag inte är på resa hela tiden. En optimal situation skulle vara att både kunna ha det trygga, stabila vardagslivet men samtidigt få ibland åka iväg och röra på sig lite. Skrev på instagram för någon dag sedan att min dröm är att någon dag starta eget företag inom livsstilsrådgivning. Det ser jag mycket fram emot.

Nu hamnade jag på ett helt totalt annat spår än jag tänkte mig haha. Egentligen ville jag bara be om ursäkt för att det ekade tomt här igår. Jag hade helt enkelt för roligt igår, så att klockan blev alldeles för mycket för att hinna blogga. Min bästa vän Maria kom igår hem till mig och så lagade vi middag tillsammans, fantastiskt härligt. Avslutade vår kväll ännu med en kvällsprommis. Linus (vår hund) är hos mig denna vecka och det är så otroligt mysigt. Finns inget bättre än att vakna på morgonen av att han står och viftar på svansen och vill umgås.

Dagens planer är jobb och efter jobbet ska jag möta upp bästa Cessi. Vi ska äta middag ihop, var är ännu inte bestämt. Jag hoppas vi äter någonstans utomhus nu när det är så fantastisk väder. Lättare också att vara ute så kan Linus komma med. Han njuter så otroligt mycket av att det är sommar och värme, en riktig sommarpojke. Nu börjar min kafferast ta slut så nu är det dags att sluta skriva, hörs ikväll kram.