Det goda och varma vinner

Hej kära ni, hoppas den nya veckan har börjat bra! Såg ni på One Love Manchester konserten igår? Kollade på nästan hela och måste säga att den både var bra och berörande. En stor och fin grej på grund av en så fruktansvärt sak. Skulle ljuga om jag inte skulle säga att tårarna rann rätt mycket på slutet.

Det går inte längre att blunda åt vilken hemsk värld vi lever i. Jag tänker ofta på hur man ska göra för att inte låta de skrämmande och hemska ta över. Jag tror att man för det första måste prata mycket om de känslor som uppstår när dessa hemska händelser händer. Jag tror också att man ska försöka leva normalt, och sprida kärlek och styrka mer än någonsin. One Love Manchester var ett fantastiskt bra initiativ till att skapa en varm gemenskaps känsla. Till att visa att det goda och varma vinner. Till att visa att vi är starkast och bäst när vi behandlar varandra med respekt, kärlek och värme.

Ingen av oss kommer ensam kunna rädda denna värld, men varje enskild individ kan göra något. Denna vecka önskar jag att alla försöker skapa extra mycket kärlek och styrka. Det finns många människor i vårt samhälle som behöver det lite extra. Ta hand om varandra, le, var vänlig, fråga hur dina nära och kära mår, lyssna och framförallt prata med varandra. Vi hörs senare ikväll, kram 💗