Studentfester i Grankulla

Igår var det en nostalgisk dag för många i och med att man firade nyutexaminerade studenter. Jag tror inte det är bara en som funderar tillbaka på sin dag när de tog studenten. Jag kände mig också lite nostalgisk och drog på mig klänningen jag hade när jag sprang ut från gymnasiet.

Tillsammans med mina föräldrar var vi bjudna till tre olika fester som alla smidigt nog var på samma gata. Väldigt lugnt och skönt med så få fester jämfört med åren när alla jämnåriga tog studenten och man hade kring 15st att hinna besöka under dagens gång. Jag älskar studentdagen, jag tycker det är så roligt att träffa en massa glada bekanta, äta god mat, gratta studenterna och njuta av sommaren. Enligt mig är denna dag ett tydligt sommartecken.

Även igår var dagen helt fantastisk rolig. Det märks att vege- trenden har kommit till Finland för det fanns god vegetarisk mat på alla fester. Efter festerna mötte vi sedan upp ett gäng vänner och satte oss vid havet med musik och njöt. På tal om mat, nu ska vi möta upp hela Benis familj och äta brunch tillsammans! Vi hörs, kram 💗