Godmorgon!

Godmorgon, ovan ser ni mitt glamourösa frukostbord, hehe. Som ni kanske i det här laget vet är jag inte direkt en morgonmänniska utan det står ganska så still i huvudet när jag precis har vaknat. Därför brukar min frukost också under tidiga morgnar vara rätt så simpel. Fick jordgubbar till födelsedagen så de har helt klart piggat upp veckans frukostar! 

Tänk att det redan är torsdag känns som veckan verkligen rusat förbi. Det betyder ju att det imorgon är fredag och en dag jag väntat länge på. Imorgon ska jag äta middag med en god vän och så flyttar Beni ner till södra Finland, så roligt! Känns galet att ett år av långdistansförhållande snart är över. Kommer vara så härligt att bo i samma stad. I augusti kändes det som att denna dag var sååå långt bort och nu är dagen snart här, galet. 

Nu har jag precis börjat jobba. Får egentligen börja när jag vill på morgonen men har försökt att vara på jobbet vid 8. Att få sluta redan klockan fyra på eftermiddagen är så värt att stiga upp i tid. Önskar er alla en fantastiskt torsdag! Vi hörs ikväll, kram.