Träningslistan

I måndags bloggade jag ju om träning och märkte idag att även Sevendays var inne på träningstemat denna vecka. Bestämde mig därför för att fortsätta på samma ämne och fylla i deras träningslista. Då kör vi!

kajaklande.jpg

Träning för mig är: Ja hörni, träning är så mycket för mig att det är svårt att förklara. Träning har ju varit min huvudsysselsättning i och med elitidrotten. Nuförtiden är träning väldigt annorlunda för mig. Träning för mig innebär något jag tycker om och som får mig att må bra. Träning för mig är också något socialt då jag oftast brukar träna tillsammans med min mamma. Tillsammans med henne är träningen alltid extra rolig.

Min favoritträning: Är också svårt att svara på haha. Topp tre just nu är: yoga, löpning eller inlines i jämn takt och hoppträning.

Det bästa med att träna: Är att jag märker hur gott det gör både för min kropp och för mitt psyke. Jag blir gladare, känner mig stark samtidigt som jag har mindre ont i kroppen. Min kropp är van vid att röra på sig och jag blir lätt stel och får ont om jag är stilla för länge. Senaste tiden har jag varit rätt mycket förkyld och det märker jag av till exempel genom att min rygg värker och blir stel. När jag kommer igång med träningen igen försvinner värken.

Det sämsta med att träna: Är helt klart skador.

En sport jag skulle vilja pröva: Hmm...Någon form av dans kanske?

En träningsgren jag inte förstår mig på: Jag känner att jag förstår mig på de mesta men kanske riktigt långa maraton som håller på i flera dygn. Det har jag lite svårt att förstå att man klarar av de hehe.

Därför tränar jag/tränar jag inte: För att jag mår bra av det och det är härligt.

Mina träningsmål: Att fortsätta prova nya träningsformer och att aldrig träna för att jag måste utan för att jag vill.

Varför tränar du? Berätta gärna💗