Födelsedagsfest och ett fantastiskt avslut på ett viktigt kapitel

Godkväll kära ni. Redan söndag kväll, hjälp vart har denna helg försvunnit. Min helg har varit så otroligt fantastiskt magiskt bra. Känns omöjligt att beskriva hur roligt jag haft denna helg. Igår var det såpass fullt upp att jag inte hann blogga. Första dagen på evigheter som jag inte bloggat på, lite konstig känsla hehe.

Igår ordnade jag en fest för mina fina vänner. På denna fest firade vi både min födelsedag, att jag flyttat tillbaka till Finland och så blev det lite av ett avslut för min elitidrottskarriär. Som ni vet slutade min alpina karriär väldigt tvärt och jag har hela året känt att jag vill få ett ordentligt avslut. Jag kom inte på ett bättre sätt att avsluta ett så viktigt kapitel i livet än med mina kära vänner. Festen blev otroligt lyckad, trots att vädret kanske inte var helt på vår sida. Vännerna var på fantastiskt bra humör och stämningen var på topp. Under kvällens gång tog jag knappt några bilder eftersom jag helt enkelt hade så fullt upp att bara ha roligt och umgås med mina vänner. Några blev det i varje fall, och här har ni dem!

Såklart bjöds det på lite mat. Jag och Beni stod i köket hela förmiddagen och menyn bestod av: En matig bönsallad och paprika & fetaostpajen med smak av citron (recept). Till det ännu hembakat bröd, denna gång gjorde vi två stora enkla grahamslimpor (recept) och så ännu min nya favorit dvs. ärtpeston med örter (recept). Till det ännu lite pålägg och vindruvor. Till efterrätt hade vi lagat en citron & marängpaj och så massvis med kanelbullar. Jag älskar att baka bullar och bröd, verkligen ett av det bästa jag vet. Igår bakade jag 65 st. kanelbullar och mina vänner åt upp allihopa på 20 minuter. Antar att det är ett bra betyg på att bullarna smakade bra ;)

Förutom mat, mingel, lite spel och allmänt härligt häng ordnade jag även en liten lekfull tävling. Bland annat skulle gästerna gissa vilka låtar som jag förknippade till vilken känsla under min karriär och så skulle de bygga ett så högt torn av mina pokaler, som de kunde på 1.5 minut. Fantastiskt roligt och alla var så taggade.

Just nu sitter jag i soffan och önskar att man kunde vrida tillbaka tiden och uppleva helgen igen. Det har verkligen varit världens bästa födelsedagshelg. Först lande och kvalitetstid med föräldrarna och sedan fest med vännerna. Helgen avslutades med en supergod middag hos Benis föräldrar, verkligen toppen på i:et. Känns skönt också att ha fått ett avslut på skidkarriären. Nu kan jag stänga den dörren och minnas min karriär som en fantastisk tid i mitt liv. Nu ska jag lägga undan datorn och umgås med Beni. Imorgon åker han tillbaka till Vasa, men detta är även sista veckan för honom där uppe. Snart bor vi i samma stad igen, som jag längtat! Godnatt kära ni <3