23 år idag!

Idag fyller jag 23 år. Det känns som en himla fin ålder att fylla. Det känns som om man redan har hunnit med en del i livet, men att man har så mycket framför sig. Jag brukar påminna mig själv ofta om att njuta av alla de små detaljerna och upplevelserna jag är med om just nu. Det känns som att man kommer tänka tillbaka på denna tid när man är äldre, och då vill jag känna att jag verkligen tog ut allt jag kunde av denna tid. Min dag idag har firats med mamma & pappa på landet. Känns som det absolut bästa stället jag kan tänka mig att spendera födelsedag på.

Vi åt frukost i strålande solsken och skålade i skumpa med havet som utsikt. En bättre födelsedagsfrukost kan man inte tänka sig. Resten av dagen har vi umgåtts och hittat på lite allt möjligt. Nu har vi precis ätit middag och ska börja äta efterrätt. Mamma har lagat min favorit födelsedagstårta, en mangocheesecake med hallon som topping. Blir minst sagt bortskämd här hehe.

Om ett tag ska jag börja köra tillbaka hemåt. Beni kommer hem idag och imorgon ska vi fira tillsammans med mina vänner. Har sett fram emot morgondagens fest så länge, berättar mer om den imorgon. Nu ska jag gå ner till stranden och äta födelsedagstårta. Hoppas ni haft en fantastisk dag kära ni, vi hörs imorgon! Kram.


Min favorit <3