En måndag i Ekenäs

Hej på er! Denna vecka började på kanske absolut värsta sätt med en kaotisk morgon. Ush, ibland vill man bara dra täcket över huvudet, somna om och låtsas att allt bara var en dröm. Det gjorde jag dock inte eftersom jag hade planerat in en liten mini-utflykt åt mig själv idag. Tur var väl det, annars vet jag inte vad det skulle ha blivit av denna dag.

Idag har jag nämligen kört ut till Ekenäs för att hälsa på @ellenwesterlund! Medans Ellen är på jobb passade jag på att gå till frisören. Ville vara fin i håret för denna vecka händer det en hel del skoj! Jag gick till Mickis på Kronans här i Ekenäs och blev supernöjd. Blev även bjuden på både kaffe och hembakad Bounty-bit, så det var väldigt lyxigt. Kommer inte på en bättre tidpunkt som jag hade kunnat boka in för att få bli lite ompysslad hos frisören än idag, efter min mardrömsmorgon. Nu känner jag mig väldigt glad och nöjd igen och har kommit över min morgon. Det gäller verkligen att bara resa på sig och omstarta dagen om den börjar dåligt. Att gräva ner sig och vara ledsen hela dagen gör aldrig saker bättre. Nedan ser ni mitt nyfixade hår. Perfekt nyans inför sommaren enligt mig.

Just nu sitter jag och skriver vid havet i Ekenäs hamn. Jag gillar Ekenäs, stämningen här är så härlig och människorna så otroligt trevliga. Klockan 15 slutar Ellen jobbet så då ska vi iväg till något ställe som heter Blomdalen tillsammans med vår kompis Anita. Jag tog fint med mig kameran hit, men märkte dock att batterierna var slut så det får duga med mobilbilder idag hehe.

Hoppas ni har fått en bra start på veckan och att ni hinner njuta lite av sommarvädret efter jobb / skola. Imorgon har jag förresten något roligt att berätta åt er hihi. Sent ikväll kommer ännu veckans livsstilsinlägg så håll utkik! Kram.