En spontan resa till lugnet

Igår skrev jag inträdesprovet till mitt första hands val. Jag tycker provet gick bra och uppgiften var intressant. Svårt såklart att säga något mer men jag tycker jag gjorde mitt allra bästa och att min essä som man skulle skriva blev riktigt bra. Märkte helt klart att jag hade nytta av att jag skriver varje dag här på bloggen, texten flyter verkligen på mycket lättare när man skriver. Nu finns det inte så mycket mer jag kan göra än att hålla tummarna att min text blev tillräckligt bra och att jag kommer in! Får veta i slutet av Juni så det är en lång väntan dit.

Enligt informationen vi hade fått skulle urvalsprovet hålla på i tre dagar och instruktionerna var att man skulle reservera tre hela dagar för provet. Så hade jag såklart gjort, men när jag hade skrivit provet och klockan var 12, meddelade de att de som endast sökt till den linjen som jag har gjort, nu har skrivit klart allt man kan och att vi inte kommer ha fler uppgifter att göra! Lite tokigt att de inte kunde meddela om detta i förhand men plötsligt stod jag där och hade inga planer alls för kommande tre dagar.

Men ingen har väl någonsin varit ledsen över att vara ledig, och det blev inte jag heller! Så jag beslöt mig för att följa med min Pappa ut till vår sommarstuga. Ut till lugnet och stillsamheten. Idag har jag suttit framför brasan och druckit kaffe. Jag har gått på en skogspromenad, sovit ut och bara varit. Njutit av lugnet och av att mitt näst sista inträdesprov nu är över. Jag kommer vara här på landet fram till fredag vid lunch. Blir ju lite bakvänt att åka tillbaka till helgen, oftast gör man ju tvärtom, men har så mycket planerat till helgen som jag inte vill missa.

Hoppas ni får en fin dag kära ni. Kram!