Bloggträff på Kanniston Leipomo på Annegatan

Hej på er hoppas ni haft en bra dag. Min blev inte riktigt som jag tänkt mig men riktigt bra ändå, förklarar mer om det imorgon för nu tänkte jag berätta om bloggträffen jag var på i måndags! För några veckor sedan träffade jag första gången Jennifer, som också bloggar här på Nouw. Vi har följt varandras bloggar ett tag nu, och bestämde oss för att gå och äta frukost ihop. Tillsammans hade vi en fantastiskt trevlig frukoststund där vi kom överens om att styra ihop en liten bloggträff tillsammans och ta med oss Daniela.

Sagt och gjort, vi bestämde ett datum för träffen och så kom vi överens om att först träffas på en fika och sedan gå på ett litet sminkevent. Så kom måndagen och det var äntligen dags för vår träff. För min del hör det på att gå tokigt då jag varit väldigt förkyld fram och tillbaka den senaste tiden, men som tur kände jag mig tillräckligt pigg för att kunna vara med på träffen. Vår träff blev otroligt lyckad, gillar verkligen dessa tjejer så mycket. Härlig positiv stämning och bra diskussioner. Själva eventet var kul, jag reagerade dock lite illa på en del av produkterna så mina ögon och min hud blev lite irriterade (vilket även syns på bilderna vi tog haha).

Caféet då? Klart de också ska recenseras, nedan mina tankar om stället!

Vi träffadesKanniston Leipomos café på Annegatan 20. Jag har länge spanat in det caféet för jag tycker det ser så otroligt härligt ut med fina ljusrosa detaljer och stora fönster. När tjejerna sade att jag fick välja vart vi skulle gå var valet enkelt att vi skulle prova på Kanniston Leipomo.

Till storleken
var caféet rätt så litet med tanke på sittplatser. Inredningen var enligt mig fantastiskt härligt med fina ljusa färger. Produkterna var fint upplagda vid disken och det bästa var att alla fyllda mackor var på - 50% mellan kl. 16-18. Det svåraste var helt klart att välja vad man skulle ta, det fanns nämligen en hel del produkter att välja mellan som alla såg riktigt goda ut.

För min del föll valet på en fylld macka med getost & soltorkad tomat samt en kopp te, alltihopa för 5.25 euro, rätt bra pris tycker jag! Mackan smakade riktigt gott, brödet lagar de ju själv på bageriet vilket alltid ger lite extra god smak. Dock var brödet lite hårt, vilket kanske berodde på att det stått framme ett tag. Fyllningen hade de inte snålat med vilket enligt mig är viktigt. Finns ju inget tråkigare än att köpa en getostmacka som knappt innehåller getost. Sen ska vi väl inte smyga med att det slank ner en kardemummabulle också efter att vi suttit och pratat ett tag. Även kardemummabullen smakade ljuvligt.

Jag rekommenderar verkligen Kannistos Leipomos café. Där kan ni förvänta er en härlig atmosfär och goda produkter. Om du är hungrig rekommenderar jag att gå mellan 16-18 då du får rabatt på fyllda mackor. Kram på er!