En toppenkväll med Wallmans show

På lördag kväll var vi med hela familjen och såg på Wallmans show i Stockholm. Detta var tänkt som höjdpunkten på vår morsdags - resa och det var det verkligen också. Wallmans show går ut på att man både äter en fyra - rätters middag samtidigt som man får se och lyssna på en fantastiskt show som duktiga artister framför. Sedan när det är dags för mat serverar artisterna maten. Rätt roligt koncept och vilken kväll det blev.

Showen började med att de flesta tog en fördrink i baren. Då släcktes lamporna plötsligt och så steg alla sex stycken artister upp på bardisken och började sjunga. När de sjungit sin första låt blev vi alla visade till våra bord.

Därefter följde ytterligare några låtar och så fick vi förrätten som bestod av lite olika tapas. Vår servitör hette Robert och var både riktigt trevlig och framför allt sjöng han helt otroligt bra! Hela gruppen av artister bestod av tre tjejer och tre killar. Varenda en av dem sjöng fantastiskt bra, verkligen hög kvalité på artisterna.

Efter att alla hade ätit första rätten, släcktes lamporna och så fick vi lyssna på ett gäng olika låtar. Sedan fortsatte kvällen likadant, mat, show, mat, show, mat, show osv. Artisterna sjöng låtar från olika årtal bland annat Whitney Houston, Pink, Led Zeppelin och ja, en massa olika låtar från alla möjliga artister. Varenda låt uppträdde och sjöng artisterna fantastiskt bra och de 4.5 timmarna som showen var igång gick så fort. Det var inte bara en gång man fick rysningar när de sjöng, men speciellt då en av tjejerna sjöng en Whitney Houston låt så blev jag nästan tårögd för hon sjöng den så otroligt bra! Finns verkligen inget värre i musikväg än när någon sjunger en Whitney Houston dåligt, men samtidigt inget bättre när någon lyckas pricka dem perfekt så som en av tjejerna gjorde.

Maten var över förväntan. Oftast brukar maten på liknande tillställningar vara lite i underkanten men denna gång var den riktigt bra. De andra åt menyn som innehöll kött medan jag åt den för pescoterianer (vege + fisk).

Avslutande låtarna bestod av så kallade one-hit wonders, vilket innebär en artist som i princip bara har en känd låt. I denna mix kom låtar som, Ketchup-sången och Boom Boom Boom - I want you in my room och en massa fler. Sjukt kul när man verkligen kände igen varenda låt och kunde typ vartenda ord. Märks att de alla har en sak gemensamt, nämligen att texten är så simpel att den fastnar direkt i minnet.

Jag rekommenderar Wallmans show åt alla som rör sig i Stockholm. Både jag och hela min familj var så otroligt nöjda med kvällen. Det är verkligen det perfekta upplägget för du får de bästa av tre världar, både umgås med ditt sällskap, lyssna och se på duktiga artister och äta god mat. Vad är nu inte bättre än det?

Har du sett Wallmans show, vad tyckte du?