En lördag i Stockholm

Vet inte vart jag ska börja med att berätta om helgen, känns som vi gjorde så mycket och hade så otroligt roligt. Tänkte dela upp de i lite olika inlägg men vi böjar med vad vi gjorde i lördags! Vi flög alltså på lördagen till Stockholm riktigt tidigt på morgonen. Tanken med hela resan var att fira morsdag med familjen genom att gå på Wallmans show. Vi flög dock till Stockholm redan tidigt på lördagen för att maxa allt vad vi kunde ur vår mini-weekend. Jag älskar Stockholm som stad. När jag var liten var vi ofta i Stockholm med familjen, många av mina fina barndomsminnen är från just de resorna.

När vi kom fram till Stockholms centrum promenerade vi en stund omkring, fotade och njöt av det fina vädret. Med andra ord är en bildbomb på kommande både i detta inlägg och i de kommande. Extra roligt att fota när man byter miljö lite. Jag kan inte få nog av att fota olika miljöer, byggnader och historia. I Stockholm kan man ju lugnt sagt säga att kameran gick varm vid alla kyrkor, riddarhuset, riksdagen, på söder och i gamla stan.

Efter ett tag promenerade vi till Söder där vi åt en helt fantastisk frukost på ett supermysig café. Tänkte skriva en recension om stället, för de får ni verkligen inte missa om ni råkar vara i Stockholm. Det var verkligen sån fantastiskt lyx att äta frukost ute. Höjer verkligen vilken morgon som helst, speciellt när man har världens bästa kille som sällskap, kvalitetstid deluxe.

Under helgen levererade Stockholm helt magiskt väder, strålande solsken och säkert 15-20 grader. Vi försökte verkligen ta ut allt vad vi kunde av vårvädret så vid lunch mötte vi upp en god vän till oss som bor på Söder. Tillsammans fixade vi ihop lite piknickmat & mimosas och så satt vi oss i en park där vi sedan njöt i solen i några timmar till. Vi lagade en enkel bönsallad som ni får recept på inom kort. Vi blev lite extra inspirerade så vår vän klippte ihop en film som ni också kommer få se snart! Ovan kan ni se killarna i full gång, man kan minst sagt säga att denna sallad är den mest dokumenterade salladen vi någonsin lagat haha.

Såhär härligt hade vi det. Vi satt rätt nära en kyrka som var helt fantastiskt vacker. Efter många timmar mötte vi upp ytterligare än god vän och så satt vi några timmar till och njöt i solen. Det känns som lördagen verkligen bestod av fantastiskt sällskap och mycket soltimmar. När klockan närmade sig kväll började vi göra oss färdiga för att möta upp min familj och gå på Wallmans show. Showen var så fantastiskt att den får ett skilt inlägg.

Hoppas ni haft en bra start på veckan, kram!

Ps. Veckans livsstilinlägg kommer på onsdag, ni kommer förstå varför senare!